Barn

Att bygga säkra och bra barncyklar är ingen lek. Dessa cyklar ska tåla precis lika mycket som våra vuxenmodeller och vara säkra att cykla på. En barn- eller juniorcykel från Crescent har en så hög kvalitet att du kan vara säker på att den håller i många år framöver. Faktum är att en Crescent barncykel nästan alltid går i arv. Om inte till ett småsyskon så vidare ut på andrahandsmarknaden.

INBYTE 50% TILLBAKA

Det är inte ovanligt att barn hinner ha flera olika cyklar under uppväxten, för att de helt enkelt växer ur dem. Vi vill att alla barn ska ha möjligheten att få uppleva glädjen av en kvalitetscykel – och även kunna byta in den till en större modell när det är dags.

Därför kan du med vår INBYTESGARANTI köpa en ny barncykel (ej begagnad) från oss(storlekarna 12″, 16″ och 20″, ej BMX) och när du byter upp den till en ny större modell inom 2 år får du 50% av priset du betalade för den förra barncykeln i rabatt på den nya.

D v s om du t ex köper en ny barncykel hos oss för 3000:- och byter in den till en ny (ej begagnad) större modell så får du 1500:- i rabatt på den cykeln. Allt du behöver göra är att ta med dig den gamla cykeln, kvittot samt alla originaldelar när det är dags att byta, så fixar vi resten. Sen kan dina barn tryggt cykla vidare ut i livet.


Följ, Dela och Gilla oss på sociala medier

Kontakta oss

Stora Norregatan 7
261 32 Landskrona
Tel. 0418-10339
E-post: kontakt@cykelmekano.se

Öppettider

Måndag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lunch: 12.30 - 13.30
Lördag: 10.00 - 14:00
Söndagar och helgdagar: stängt

Midsommar,jul och nyårsafton och dag stängt